Officiële distributeur van Enscape

Een geïntegreerde workflow

Met Enscape zijn (BIM-)modellering en visualisering eindelijk verenigt! In tegenstelling tot andere renderprogramma's, maak je nu renders van hoge kwaliteit, zonder te stoppen met ontwerpen.

Ervaar je ontwerp als nooit tevoren

Enscape doorheen je ontwerpproces

Op Windows
VectorworksSketchupRevitArchicadRhinoceros
Op Mac
Sketchup

Voorontwerp

Itereer en presenteer je ontwerpen sneller om de ontwerpstrategie te vinden die het best aansluit bij de specifieke uitdagingen van jouw project.

Schematisch ontwerp

Weeg ambiguïteit en specificiteit af bij het nemen van ontwerpbeslissingen. Maak mooie en aantrekkelijke schetsen en renders zonder beperkingen.

Ontwerpontwikkeling

Real-time rendering is nuttig in gebruikersgroepen en voor bijeenkomsten met klanten en betrokken partijen. Daarnaast stelt rendering het team in staat om eenvoudig feedback te verzamelen en te bestuderen om tot de beste resultaten te komen.

Documentatie

Enscape is altijd rechtstreeks gekoppeld aan de documentatiemodellen. Problemen worden onmiddellijk bekeken en gecontroleerd om zo oplossingen te coördineren nog voordat ze invloed hebben op planning of budget.

Bouwfase

Materialen en FF&E-plattegronden worden doeltreffend weergegeven met VR-technologie. Ontwerpers en klanten kunnen op een intuïtieve en immersieve manier door het project lopen om de laatste puntjes op de i te zetten.

Empower your design workflow

Enscape is een real-time rendering en VR plugin, compatibel met Vectorworks, SketchUp, Revit, Archicad en Rhinoceros. Enscape is de gemakkelijkste en snelste manier om ontwerpen om te zetten in intense 3D-ervaringen.

Koop nu