Officiële distributeur van Enscape

Instellingen

Wolken

Ontdek de wolkinstellingen van Enscape: pas de dichtheid en variatie van de wolken aan om de juiste sfeer en uitstraling te creëren. Afhankelijk van de door jou bepaalde parameters zal de rendering lichter of donkerder zijn, en de wolken dikker of dunner. Verander de tijd van de dag om de wolken langs de dynamische Enscape-hemel te zien trekken.

Tijd van de dag

Reis door de tijd: simuleer lichtsituaties op verschillende tijdstippen van de dag of controleer het kunstlicht van je gebouw 's nachts. Wil je de weten hoe het met daglicht zit in een bepaalde stad op een bepaald tijdstip? Geef dan gewoon de locatie op.

Witmodus

Wil je dat jouw publiek zich concentreert op de architectuur in plaats van op materialen of kleuren, schakel dan de witmodus in. Alle kleuren worden ingesteld op wit, terwijl andere parameters, zoals glans en oneffenheden, worden gehandhaafd om de natuurlijke uitstraling te behouden.

Lichtweergave

Als je een lichtanalyse van je model wil genereren, schakel dan lichtweergave in. Deze optie laat zien hoeveel lux er op elk oppervlak valt. Pas de tijd van de dag aan om te zien hoe jouw model reageert op licht en ontdek of het je warm of koud laat.

Beeldeffecten

De cinematografische weergave en sfeer kunnen worden geregeld met de beeldinstellingen. Laat jouw rendering eruitzien alsof die is opgenomen met een professionele DSLR-camera. Pas de intensiteit van bloom of lens flare aan om specifieke details uit te lichten of het hele beeld helderder te maken.

Volumetrische mist

Mist geeft jouw scène een gevoel van diepte door lichtstralen meer zichtbaar te maken; gebruik het om een laagje stof of een dichte mist te simuleren. Het tijdstip van de dag heeft een direct effect op de kleur van de mist; bij zonsondergang zal die intenser zijn.

Diepte

Stel scherp op wat je maar wil. Met deze instelling kies je welk deel van je ontwerp opvalt. Je kan de aandacht vestigen op specifieke details en andere vervagen, om zo een dynamisch beeld te creëren.

Creëer eenvoudig je eigen 3D-ervaring

Elke ontwerper kan dankzij de gebruiksvriendelijke besturing van Enscape makkelijk en snel ontwerpen omzetten in intense 3D-ervaringen. Enscape is de gemakkelijkste en snelste manier om ontwerpen om te zetten in intense 3D-ervaringen.

Koop nu