Officiële distributeur van Enscape

Een geïntegreerde workflow

De visualisatie plugin, Enscape brengt (BIM-)modellering en visualisering eindelijk samen. Maak je een aanpassing in je ontwerp, dan wordt die onmiddellijk mee gerenderd in Enscape. Ervaar zelf het gemak en de snelheid van realtime visualisatie in elke fase van je workflow.

Ervaar je ontwerp als nooit tevoren

Enscape doorheen je ontwerpproces

Voorontwerp

Dankzij Enscape geef je in de voorontwerpfase al een zeer goede presentatie aan klanten. Zo neem je hen sneller mee in het verloop van het project en vergemakkelijk je hun keuzeproces.

Definitief ontwerp

Enscape vertaalt jouw keuzes voor vorm, inrichting en materialen naar duidelijke, aantrekkelijke schetsen, renders en/ of video’s. Op die manier haal je twijfel weg en verkoop je elk project.

Klantgesprek

Realtime rendering zet je makkelijk in tijdens gesprekken met gebruikersgroepen, klanten en betrokken partijen. Je verzamelt al hun feedback en nadien test je deverschillende variaties uit.

Technisch ontwerp

Enscape is rechtstreeks gekoppeld aan de (BIM)gegevens in je CAD-software. Vergissingen in je plan zijn hierdoor instant zichtbaar, zo vind je oplossingen nog voor ze een impact hebben op de planning of het budget van een project.

Bouwfase

Materialen worden doeltreffend weergegeven met VR-technologie. Ontwerpers en klanten kunnen op een intuïtieve en immersieve manier door hun project lopen om de laatste puntjes op de i te zetten.

Creëer eenvoudig je eigen 3D-ervaring

Elke ontwerper kan dankzij de gebruiksvriendelijke besturing van Enscape makkelijk en snel ontwerpen omzetten in intense 3D-ervaringen. Enscape is de gemakkelijkste en snelste manier om ontwerpen om te zetten in intense 3D-ervaringen.

Koop nu