Officiële distributeur van Enscape

Prijzen

20% korting op jaarlicenties tot 22 september 2022

Fixed-seat licentie

Eén licentie gekoppeld aan één apparaat — maandelijkse verlenging
74,90/mnd*
Naar check-out
*Prijzen exclusief BTW

Deze promotie is geldig in de Benelux, Frankrijk en Polen en alleen van toepassing op nieuwe jaarlijkse fixed-seat en floating licenties of op de toevoeging van extra seats aan een jaarlijkse floating licentie. Het aanbod loopt van 12 september (10u CET) tot en met 26 september 2022 (24u CET) en wordt verrekend d.m.v. een eenmalige, rechtstreekse korting op de prijs, mits het toevoegen van de promotiecode SAVE20 bij de aankoop in het bestelportaal. Het aanbod is niet geldig op vroegere aankopen, op verlengingen van jaarlijkse licenties, op maandelijkse licenties en het is niet cumuleerbaar met andere promoties. Alle prijzen zijn exclusief B.T.W.

Inbegrepen in jouw abonnement

Support in je eigen taal
Altijd de nieuwste functies en softwareversie
Automatische verlenging

Veelgestelde vragen

Is Enscape ook verkrijgbaar in het Nederlands?
Wij bieden onze klanten graag de best mogelijke gebruikerservaring. Daarom is de Enscape-plugin ook verkrijgbaar in het Nederlands.
Wat zijn de verschillende licentie-opties?
Een fixed-seat licentie is beperkt tot één apparaat. Om deze over te dragen, gebruik je de functie Verwijderen in het menu Algemene instellingen.
Een floating licentie kan op meerdere apparaten worden gebruikt, zolang het aantal geopende Enscape vensters het aantal licenties niet overschrijdt. Een internetverbinding is vereist, maar geen extra manager. Als er geen internetverbinding is terwijl je Enscape probeert te openen, dan start Enscape een 24 uur durend tijdsbestek gerekend vanaf de laatste succesvolle validatie. Gedurende deze 24 uur kan je Enscape gewoon gebruiken. Als jouw computer na 24 uur nog steeds geen verbinding heeft, of als je computer weer internetverbinding heeft maar je seats zijn op dat moment in gebruik, dan wordt Enscape gewatermerkt.
Wat gebeurt er als ik mijn betaalde plan annuleer?
Wanneer je jouw plan opzegt per e-mail, wordt het vanaf de volgende factureringsperiode (maand/jaar) stopgezet. Tot dan blijven alle functies volledig beschikbaar.
Hoe kan ik mijn licenties beheren/upgraden?
Vul ons contactformulier in of log in op je dashboard om jouw plan te verhogen van individueel naar team.
Kan ik Enscape uitproberen voordat ik het koop?
Ja, dat kan. Een gratis 14-daagse proefversie van Enscape is via dit formulier verkrijgbaar.
Krijgen studenten korting?
Voor studenten die zijn ingeschreven bij een onderwijsinstelling, is een studentenlicentie beschikbaar. Je kunt deze aanvragen via dit formulier.
Voor meer informatie over de systeemvereisten ga je naar deze pagina.
Nog vragen? Neem dan via dit formulier contact met ons op.