Officiële distributeur van Enscape

Breng je ontwerp tot leven met Enscape

Overbrug de kloof tussen ontwerp en realiteit

Enscape biedt je een betaalbare real-time rendering- en virtual reality ervaring die een echt verschil maakt voor jouw ontwerpproces en in je communicatie met klanten.

Op Windows
VectorworksSketchupRevitArchicadRhinoceros
Op Mac
Sketchup

Real-time walkthrough

Met de real-time technologie van Enscape visualiseer je je project als een volledig gerenderde 3D-walkthrough, waar je vanuit alle mogelijke hoeken doorheen navigeert, op elk moment van de dag.

VR-technologie voor designers

Bekijk je ontwerp in levensechte virtual reality. Sluit een VR headset aan, bijvoorbeeld de Oculus Rift S of HTC Vive, en wandel of vlieg door je project. Je zal je ogen niet geloven.

Start nu aan je Enscape-ervaring

Probeer gratis

Exportfuncties

Enscape biedt een reeks opties om informatie te delen of om samen te werken; ontwerpteams, klanten en andere betrokkenen kunnen je 3D gerenderde ontwerpen gemakkelijk verkennen.

Batch-export

Kies je favoriete aanzichten en exporteer vervolgens de beelden in hoge resolutie.

360° panorama

Maak verbluffende panorama's om op je mobiele telefoon te bekijken en te delen via een QR-code.

Video exporteren

Maak in een mum van tijd een video-walkthrough van je project.

Standalone-bestanden

Deel je werk met anderen als een volledig gerenderd exe-bestand of web-standalone.

Sfeerinstellingen

Met Enscape pas je de dichtheid van de wolken aan, simuleer je lichtsituaties op verschillende tijdstippen van de dag, voeg je filmische weergaven toe, genereer je een lichtanalyse van jouw model en nog veel meer.

Alles ontdekken

Enscape bibliotheek

Met de Enscape bibliotheek, die voortdurend uitgebreid wordt, maak je jouw ontwerp nog levendiger en realistischer. Blader door een deel van onze collectie om een idee te krijgen van de beschikbare modellen.

Empower your design workflow

Enscape is een real-time rendering en VR plugin, compatibel met Vectorworks, SketchUp, Revit, Archicad en Rhinoceros. Enscape is de gemakkelijkste en snelste manier om ontwerpen om te zetten in intense 3D-ervaringen.

Koop nu